Even bellen

We zien nieuwsgierig met welke uitdagingen we je kunnen helpen. Geef gerust eens een belletje, dan bespreken we vrijblijvend de mogelijkheden.

Plan een afspraak

Wil je direct een meetup met een demo inplannen? Via onderstaande link maak je aan de hand van je eigen agenda direct een afspraak met onze oprichter.

Zo gaan we te werk

We ontzorgen in het hele project.

We houden van koffie

Ons proces begint met een digitale koffiedate waarin we jouw behoefte bespreken voor het digitaliseren van 3D-modellen voor onze Augmented Reality in E-Commerce integratie.

Product foto’s

Het start met het maken van een 3D model voor Augmented Reality. Enorm gemakkelijk, met een aantal foto’s hebben we al voldoende. Geen tijd om dit te maken? Dan komen we even langs.

3D modellen

Jij bent de productexpert. Daarom gebruiken we 3D modellen pas als we beide tevreden zijn met het resultaat. Alle feedback om het model tot een digitale replica te maken is meer dan welkom.

AR integratie e-commerce

Met onze Asset Manager krijg je toegang tot een systeem waar je gemakkelijk je 3D modellen kunt beheren. Vanuit hier kun je de Augmented Reality Viewer openen en dit toevoegen aan je eigen webshop. Geen tijd? Dan integreren wij dit voor je.